Onze Diensten

Web Design

SEO Optimalisatie

Content schrijven

Fotografie

Vormgeving

Flyers

Onze diensten

Ondanks dat wij in zo’n klein team werken bieden wij wel een compleet pakket van online diensten aan. Bij bepaalde onderdelen werken wij nauw samen met onze partners. Zo kunnen wij samen op elk vlak het beste resultaat bereiken voor uw website. Van SEO-optimalisatie tot het perfect user experience based ontwerp. Wij doen het allemaal voor u!

Webdesign

Bij webdesign komt veel meer kijken dan u wellicht verwacht. Met een website wilt u natuurlijk ook conversie behalen. Dat is niet alleen gehaald met een simpel ontwerp. Doormiddel van user experience tests onderzoeken wij op psychologisch niveau hoe uw site de meeste conversie kan halen. Wij gaan op basis van deze tests het ontwerp en de content helemaal aanpassen. 

SEO Optimalisatie

Met een website alleen bent u er nog niet. Het is erg belangrijk dat uw site ook gevonden wordt. Hier komt Search Engine Optimisation bij van pas. Aangezien wij ons volledig focussen op het user interface & user experience. Werken wij voor SEO Optimalisatie samen met een van onze partners. Hierdoor bieden wij in beide vlakken optimaal resultaat aan. 

Content schrijven

Goede en pakkende content op de site is essentieel. Dit helpt mee voor betere SEO maar ook meer conversie op de site. Uiteindelijk is de content (tekstueel & visueel) datgene wat zorgt dat bezoekers doorklikken. De meeste vormgevers kunnen prima een tekst schrijven. Alleen geloven wij dat echte content schrijvers toch met het beste resultaat komen. Om deze reden laten wij de content schrijven door een van onze partners.

Fotografie

Voor een aantrekkelijk design is fotografie een heel erg belangrijk onderdeel. Hoe vaak zien wij goed ontworpen websites, maar missen de kwalitatieve foto’s, waardoor de site simpelweg verpest wordt. Wij zijn van mening dat fotografie & content schrijven twee van de belangrijkste onderdelen zijn voor een goede site. Fotografie is nog een onderdeel die wij laten uitvoeren door een van onze partners.