Over ons​

Bij Spiderdesign zijn wij van mening dat door het samenwerken met andere bedrijven de beste content geleverd kan worden. Elk bedrijf is gespecialiseerd op een specifiek onderdeel. Voor een goede website zijn er namelijk een aantal onderdelen belangrijk. Bijvoorbeeld: user interface, user experience, content schrijven, fotografie en SEO optimalisatie. Om op al deze gebieden een perfect resultaat te leveren creëren wij een team met onze partners. Intern doen wij de user interface en user experience. De rest wordt uitbesteed aan onze partners. Dat alles voor één vaste prijs!

Beperkt aantal klanten

Wij nemen maar een beperkt aantal klanten aan. Zodat er volledig focus gegeven kan worden aan de klanten waarvoor wij aan het werk zijn. Dit zorgt ervoor dat er altijd topresultaat geleverd zal worden. Vele webdesign bureau’s die nemen teveel opdrachten aan en daarnaast ligt de focus ook op snel ontwerpen. Daarin wil spiderdesign verandering brengen door de tijd te nemen voor elke klant. 

Ons werkproces

Wanneer u bij ons langskomt voor een nieuwe website begint het altijd met een kennismakingsgesprek. Hierin leren wij u (onze klant) kennen en worden de eisen besproken. Naderhand begint bij ons het onderzoek. Wij doen onderzoek op zoveel vlakken mogelijk: Doelgroep, user experience, content, technishe SEO et cetera. Op basis van het onderzoek wordt een uitgebreid van plan van aanpak gemaakt. Die vervolgens in een gesprek met de klant doorgenomen wordt. 

Samenwerking

Het is erg belangrijk om ook het resultaat te krijgen die de klant voor ogen heeft. Hierbij stellen we tijdens het kennismakingsgesprek realistische doelen op. Om continu up-to-date en niet langs elkaar te werken houden wij graag regelmatig en direct contact met onze klanten. Hiervoor plannen we wekelijks of maandelijks een (skype)gesprek in. Hierdoor hopen wij zoveel mogelijk te voldoen aan de klant zijn/haar wensen. Deze gesprekken duren gemiddeld 30 tot 60 minuten. Hierin bespreken wij alle voortgang, onze plannen en ook uw plannen. Op basis van dat gesprek kunnen wij weer voortborduren op ons project.