Website maken zonder technische kennis, hoe doe je dat?

Website-maken-zonder-kennis

Ben je ondernemer en wil je graag een website voor je bedrijf online zetten? Dan is het een goed idee om de website zelf te bouwen. Tegenwoordig zijn er voldoende mogelijkheden voor startende ondernemers om je eigen website tot een groot succes te maken. Wat dacht je van WordPress? Dit is een platform waarmee jij je website vanaf de grond af aan opbouwt tot het je droomwebsite is geworden. Je kunt uit verschillende thema’s kiezen en écht iedereen kan hiermee overweg aangezien het erg gebruiksvriendelijk en makkelijk is. In deze blog lees jij hoe je een website bouwt zonder over de benodigde technische kennis te beschikken.

Wat is WordPress en waarom kun je hier het beste voor kiezen?

Een WordPress-websites maken is erg leuk om te doen en je kunt dit zelfs voor elkaar krijgen op het moment dat je niet technisch onderlegd bent. WordPress is een contentmanagementsysteem (cms) en wordt wereldwijd door allerlei ondernemers en bloggers gebruikt om professionele en gave websites, blogs en webshops mee te maken. WordPress zelf is helemaal gratis, al kosten sommige handige plugins en voorgebouwde thema’s wel geld. Daarnaast dien je maandelijks ook te betalen voor de Hosting. Wist jij dat 35% van alle websites van over de hele wereld met WordPress zijn gemaakt? Dit zegt genoeg over hoe populair dit wereldwijd is.

WordPress is voor iedereen te gebruiken, omdat je als je start met de bouw van je website, uit bepaalde thema’s kunt kiezen. Deze thema’s geven je website meteen een bepaalde basis en look waaruit je makkelijk verder kunt werken. Je kunt alle vormen, kleuren en zelfs je eigen foto’s en het logo van je onderneming uploaden. Op die manier bouw jij je eigen website precies zoals je hem voor ogen hebt en bespaar je kosten voor het inhuren van een professionele webdesigner.

Klaar om te bouwen? Regel dan je hostingpakket!

Hoewel WordPress zelf gratis is en je jouw website op die manier kunt ontwerpen, betaal je wel altijd geld voor de hosting en de domeinnaam van je website. Dit houdt in dat jij je domeinnaam laat registreren en dat de hostingprovider je website in een digitale omgeving plaatst zodat je er zeker van bent dat je 24/7 online zal zijn. Heb je een WordPress-website? Dan is het wel zo handig om ook webhosting voor WordPress aan te vragen. Doordat WordPress-Hosting direct met WordPress linkt, kan je direct online aan de slag met je website. Vandaar dat veel mensen voor deze optie kiezen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *