WordPress webdesign, waar moet je op letten?

Webdesign Wordpress

WordPress is het meest gebruikte CMS ter wereld, maar liefst 60% van alle websites die een CMS hebben zijn ontwikkeld in WordPress. Een WordPress webdesign is erg belangrijk bij het ontwikkelen van een nieuwe website. Je kunt kiezen voor standaard thema’s of je kunt een uniek design laten maken door een Internetbureau Breda.

Standaard thema of een uniek WordPress webdesign?

Deze vraag wordt vaak gesteld en men vraagt zich af wat er nu beter is. Het antwoord niet zo eenvoudig aangezien het erg afhankelijk is van wat je met je nieuwe website wilt bereiken. Wat wil je uitstralen, wil je nieuwe klanten uit je website halen of dient hij meer als online visitekaartje? Dit zijn al 2 belangrijke vragen die je jezelf moet stellen als je overweegt een nieuwe website te laten ontwikkelen in WordPress.

Soms kun je met een thema al prima uit de voeten en is een WordPress webdesign niet nodig maar in andere gevallen is een uniek design wel gewenst. Wij geven je hierin graag advies.

Maatwerk WordPress webdesign

Wij houden altijd twee vragen aan:

  • Wat wil je bereiken met je nieuwe website
  • Wat wil je uitstralen met je nieuwe website

Wil je iets unieks uitstralen en je website moet de kwaliteit en kracht van je onderneming uitstralen dan is een maatwerk webdesign de beste keuze. Moet je website nieuwe klanten aanbrengen en is het een actieve bron van inkomsten dan is een maatwerk WordPress webdesign ook gewenst. Dit omdat je in het webdesign al rekening kunt houden met conversiepunten. Je kunt het design zo inrichten dat deze optimaal wordt gemaakt voor conversies.

WordPress thema

Dient je website als online visitekaartje en is het niet belangrijk om nieuwe klanten uit je website te halen dan is een standaard WordPress thema soms ook al voldoende. 

Budget….?

Alles valt of staat uiteindelijk ook met het budget dat er beschikbaar is voor het ontwikkelen van een nieuwe site en eventueel nieuwe WordPress webdesign. 

Als je namelijk een maatwerk design laat maken dan is het ombouwen van het webdesign naar een werkende WordPress website veel meer werk. Dit zul je dan ook terug zien in de kosten terwijl je voor een thema website vaak een stuk goedkoper uit bent.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *